MyBusiness Hospitality voor horeca, vakantiepark en hotel

Flexibel, snel én persoonlijke aandacht voor de klant.

Het is keihard werken in de hospitality en natuurlijk doet u er alles voor om het uw klant of gast volledig naar wens te maken. Maar dagelijkse beslommeringen en administratieve handelingen kunnen veel tijd kosten. Tijd die u misschien liever besteedt aan service voor uw gasten. MyBusiness helpt u bij het optimaliseren en automatiseren van uw gehele bedrijf. Van kassasystemen en het opnemen van bestellingen via telefoon of tablet, tot een efficiënte aansturing van schoonmakers, monteurs en andere medewerkers. Stroomlijn uw processen en houd tijd over voor die topservice!

Zet net dat stapje extra voor uw gast en ga voor een bredere glimlach

Van reactief naar proactief door uw processen te automatiseren.

Software voor horeca, restaurant en vakantiepark

Wij maken onze software met als doel uw leven eenvoudiger en leuker te maken. U maakt daarom gebruik van onze software voor een vast bedrag per maand, zodat u altijd precies weet waar u aan toe bent. Bovendien is MyBusiness als betrokken softwarepartner uw directe aanspreekpunt. Geen helpdesks in het buitenland, maar rechtstreeks persoonlijk contact met iemand die u verder kan helpen. Bekijk hieronder alle voordelen van MyBusiness software.

Modern kassasysteem (POS)

Laat de gasten maar komen, want u kunt alles aan! Met draadloos bestellen, continu inzicht in uw omzet en integratie van belangrijke systemen, zoals uw voorraadbeheer en boekhouding, bent u er helemaal klaar voor. U behoudt het overzicht!

Efficiënte aansturing medewerkers

Moet er een kamer schoongemaakt worden? Een boiler gerepareerd worden? Het ad hoc aansturen van personeel kost tijd en soms loopt u achter de feiten aan. Automatiseer deze processen op basis van regels en to-do-lists, zodat uw medewerkers altijd weten wat hen wanneer te doen staat.

Ruimte voor innovatie

Wanneer uw bedrijfsprocessen geautomatiseerd zijn, kunt u zich weer focussen op innovaties als service voor uw klant. Denk bijvoorbeeld aan een zelf check-in bij hotels en vakantieparken, zodat uw gasten niet meer met koffers in de rij hoeven te staan voor een balie. Of efficiënt keukenmanagement, met bestellingen inzichtelijk op één scherm.

MyApp voor hospitality en service

Onderweg of in het werkveld: het maakt niet uit als u MyApp op de telefoon gebruikt. Handig voor monteurs en schoonmakers, die snel hun volgende to-do kunnen checken, volbrachte taken kunnen afvinken en hun uren kunnen registreren. Ook uw hostess kan locatie-onafhankelijk werken met de mobiele check-in in MyApp.

MyApp voor horeca

Laat uw gastheer of -vrouw bestellingen draadloos opnemen én afrekenen met MyApp en maak handig gebruik van snelkeuzemenu's. Bestellingen komen automatisch bij de juiste bar en/of in de juiste keuken terecht. Ook het beheren van tafels en gespreid betalen is mogelijk met MyBusiness.

Projectmanagement

Vakantieparken krijgen te maken met nieuwbouw, verbouwingen of reparaties. MyBusiness biedt een compleet pakket voor het managen van budgetten, aanvragen van offertes, inkoop, voor- en nacalculatie, projectplanning en de doorfacturatie naar eventuele huiseigenaren.

Afspraken met huiseigenaren

Zowel servicecontracten als prijsafspraken, over bijvoorbeeld inboedel en schilderwerk, beheert u in MyBusiness efficiënt per huiseigenaar. Wanneer een monteur in het systeem registreert op een locatie werkzaamheden te hebben verricht, vindt de facturatie automatisch plaats o.b.v. prijsafspraak.

U kunt al starten
vanaf € 75,- per maand

Vraag vrijblijvend uw offerte aan.

Meer informatie

MyBusiness sluit perfect aan bij

MyBusiness software is flexibel en daarom geschikt voor diverse branches, waaronder:

Hotels

Automatiseer uw dagelijkse processen. Registreer en beheer de boekingen van kamers en koppel hier de schoonmaak en facturatie aan. Werk met handige digitale to-do-lists, die uw medewerkers altijd bij zich hebben met MyApp. Zo kunt u zich weer focussen op de service voor uw gasten. Ontdek alle voordelen met MyBusiness.

Restaurants

Hoe druk het ook is in uw restaurant, u minimaliseert de kans op fouten met draadloze bestellingen die binnenkomen in uw kassasysteem. En als ook uw voorraadbeheer en boekhouding geïntegreerd zijn, dan wordt uw leven nog véél gemakkelijker!

Vakantieparken

Het gras moet gemaaid worden, huisje x moet schoongemaakt worden en de wifi in huisje y werkt niet optimaal. Hoe makkelijk is het om al deze taken te automatiseren op basis van regels of eenvoudig uit te zetten bij uw medewerkers, die de taken op hun telefoon kunnen afvinken? Overzichtelijk én snel!