MyBusiness voor project-, service- en productiebedrijven

Maatwerk eenvoudig gemaakt

In onder andere de ICT, bouw en bij het leveren van (advies)diensten zijn flexibiliteit, snelheid en kwaliteit van groot belang. U wilt uw klant het beste maatwerk leveren en uiteraard efficiënt omgaan met de kosten. Dan is het wel zo handig als uw processen, zoals het calculeren, offreren en plannen, optimaal en efficiënt zijn ingericht. Daarbij helpt MyBusiness u!

Eén softwarepakket voor al uw bedrijfsprocessen

Door te automatiseren kunt u efficiënter omgaan met de aanvraag van uw klant. Dat betekent dat u minder tijd kwijt bent aan administratieve zaken, waardoor u de kosten laag houdt - voor uzelf én uw klant. Van CRM-systeem tot kassasysteem en van urenregistratie tot voorraadbeheer: u heeft altijd de informatie in uw systemen consistent en actueel. MyBusiness biedt u deze software - en koppelingen - voor een vast bedrag per maand.

Slim CRM-systeem

Sla de gesprekken met en geschiedenis van uw klant op en speel hier in de toekomst effectief op in. Koppel een abonnement of SLA aan uw klant of maak een to-do aan voor uw collega. Stuur periodiek een monteur langs en koppel zijn foto's en notities aan de klant.

Urenregistratie

Hoeveel uren zijn er al gemaakt voor een klant en valt dit nog binnen het contract of de offerte? Welke medewerkers maken deze uren en ligt alles nog op schema? U houdt het overzicht en uw medewerkers registreren eenvoudig hun uren in het werkveld op hun telefoon.

Balie-afhandeling

Al uw balie-werkzaamheden worden ondersteund door MyBusiness. Van afrekenen tot het afhandelen van klachten en afhalen van producten. Bovendien kunt u de verkoop koppelen aan een klant en wordt, op basis van de verkoop, automatisch duidelijk wanneer voorraden slinken in uw voorraadbeheer.

Van offerte tot en met factuur

Dit proces kan nogal wat tijd in beslag nemen. Maar wist u dat u dit proces kunt versnellen door te automatiseren? Maak offertes en calculaties op basis van prijslijststructuren, verzend op basis daarvan - na akkoord op de offerte - automatisch een inkooporder en draai meteen de factuur uit voor uw klant. Een kwestie van op de juiste knoppen drukken!

MyApp: de software in uw broekzak

Met MyApp kunt u onderweg of op locatie offertes, orders en facturen bekijken. Uw medewerkers in het veld, zoals uw monteurs, gedetacheerden of schoonmakers, houden met deze app eenvoudig hun uren bij en slaan direct informatie op die relevant is in de klantgeschiedenis.

Effectief met onderhoud en storingen

Werk proactief in plaats van reactief! Koppel een onderhoudsplan aan een aankoop. De planner ziet welk onderhoud eraan komt en plant dit effectief in bij uw monteurs. Met het planscherm houdt u overzicht over waar uw monteurs zich bevinden. Zijn er plots storingen of is de monteur eerder klaar dan gepland en is er extra werk in de buurt nodig? U regelt het snel in MyBusiness.

Projectmanagement

Eén compleet pakket voor het managen van budgetten, offertes aanvragen, inkoop, voor- en nacalculatie en de planning voor het uitvoeren van projecten. Alles inzichtelijk rondom het uitvoeren van projecten bij uw klant.

U kunt al starten
vanaf € 75,- per maand

Vraag vrijblijvend uw offerte aan.

Meer informatie

MyBusiness sluit perfect aan bij

MyBusiness software is flexibel en daarom geschikt voor diverse branches, waaronder:

Dienstverleners

U hecht veel waarde aan de relatie met uw klant. Up-to-date zijn over zijn abonnementen, gespreksgeschiedenis en de issues die eventueel zijn voorgevallen, is daarom belangrijk. MyBusiness biedt een slim CRM-systeem, gekoppeld met urenregistratie en boekhouding.

Bouwbedrijven

Waar gaan de uren van uw medewerkers binnen een project in zitten? En hoe kunt u deze uren en gebruikte materialen eenvoudig verwerken in uw facturatie? MyBusiness helpt u hiermee en maakt urenregistratie, facturatie en projectbeheer eenvoudig.

Productie- en maakbedrijven

Maatwerk is wat de klok slaat. Het kwaliteitsproduct dat u voor uw klant maakt, bestaat uit misschien wel honderden materialen. Deze moeten allemaal ingekocht worden. MyBusiness automatiseert dit proces met behulp van prijslijststructuren, waaruit direct een inkooporder en factuur rolt.

Drukkerijen

De prijs van uw drukwerk is afhankelijk van zo veel factoren. Hoeveel tijd zou het u schelen als u een calculatieprogramma heeft, waaruit direct de prijs voor de bestelling komt rollen? MyBusiness regelt het, inclusief een planmodule en een klantportaal om orders in te zien en eenvoudig opnieuw te bestellen.