Maximale efficiëntie in wasserij en stomerij door samenwerking Polymark en MyBusiness Software

In de stomerij- en wasserij-branche zijn Polymark en MyBusiness Software bekende namen. Polymark levert machines, systemen en service en MyBusiness ontwikkelt toegepaste bedrijfssoftware voor de branche. Na in verschillende automatisering-projecten te hebben samengewerkt, slaan Polymark en MyBusiness de handen ineen om een complete dienstverlening te leveren. Polymark vertegenwoordigt nu ook MyBusiness Laundry, de softwaretak van MyBusiness die zich specifiek richt op de stomerij- en wasserij-branche. Van advies en levering tot de helpdesk-activiteiten rondom de software: Polymark verzorgt het in constructief overleg met de specialisten van MyBusiness. 


Beter voldoen aan de klantvraag

Met de samenwerking zal de service voor klanten verbeteren. In eerdere implementatietrajecten werden hardware en software apart en opvolgend aan elkaar geleverd. Dat resulteerde wel eens in wat extra aanpassingen ten behoeve van de software achteraf, zoals het aanleggen van een netwerk of plaatsen van een extra werkbank voor een labelprinter. Met Polymark hebben klanten nu één aanspreekpunt voor de implementatie van zowel de hardware als software. Zo kan alles direct efficiënt ingericht worden, wat de kans op verrassingen achteraf minimaliseert. Door de software direct mee te nemen in het traject, ontstaat er een groot voordeel voor de klant op het gebied van tijd, efficiëntie en kosten. Ook de service en support worden volledig door Polymark verzorgd. Dat betekent dat klanten nu profiteren van één direct aanspreekpunt voor al hun machines, systemen, software, advies én service.


Familiebedrijven slaan handen ineen

Al jaren komen Polymark en MyBusiness Software elkaar tegen. Sinds het begin van de 20e eeuw is de familie Sijmons actief in de markt, waarna de familie in 1986 Polymark Nederland kocht. Ondertussen is de organisatie in handen van de vierde generatie in de familie Sijmons. Ook MyBusiness is een familiebedrijf, dat al 16 jaar bedrijfsprocessen automatiseert en optimaliseert in een aantal branches, waaronder laundry. De klik tussen de twee organisaties was er en dit mondde uit in deze structurele samenwerking, waarmee Polymark en MyBusiness samen sterk staan in de markt en de klant een uniek totaalplaatje kunnen bieden.

Delen op
Linkedin